Gépeink

Ridgid K45 típusú, elektromos és kézi duguláselhárító készülék.

Ridgid K45

Ez a duguláselhárító készülék, beltérben igen hatékony a dugulás megszüntetésében, bármelyik helyiségben is alakult ki a probléma.
Különböző tisztító fejekkel, a dugulás okának megfelelően bármilyen problémával megbirkózik. Videó.

Rothenberger R600

Kültérben és beltérben egyaránt használható, elektromos, spirálos duguláselhárító készülék.

Rothenberger R600

Ezt a duguláselhárító készüléket inkább a makacsabb duguláselhárító feladatokra fejlesztették ki.
Ezt tükrözi a gép teljesítménye és a robusztusabb felépítése.
Különböző méretű és hosszúságú spirálokkal, tisztító fejekkel, a tisztítandó csőszakasznak és dugulás nehézségének megfelelően. Videó.

Rems Mini cobra S

Rems Mini cobra S

Kézi, elektromos és spirálos duguláselhárító készülék igazi strapabíró munkaeszköz. Ipari és lakossági dugulások megszüntetéséhez, mosogató, mosdó, kád, zuhanytálca és 75mm csőátmérőig bárhol használható, ahol a probléma fennáll. Toldható, 8 és 10 mm-es spirálokkal használjuk, max 15 méter hosszúságig. Ezt a gépet a gyors irányváltás jellemzi és ezt a funkciót, használat közben. Ez a funkció azért lehet előnyös, mert így kevesebb az esélye annak, hogy a spirálunk beszoruljon és elveszítsük azt és így hatékonyan tudjuk a problémát elhárítani, esetleges problémák elkerülésével. Márpedig, ha a duguláselhárító spirálunk beszorult és azt vissza húzni nem tudjuk, akkor bizony a bontás marad és az már költséges beavatkozás lehet, mert akkor már a csőcserén kívül, a csempe vagy a burkolólap és valószínűleg a szaniter sérülése is bekövetkezik.

Rothenberger ROPUMP

Rothenberger ROPUMP

Ezt a szívó-nyomó, kézi duguláselhárító készüléket inkább a szaniterek duguláselhárítására fejlesztették ki, az egyszerű kezelhetősége és a hatékonysága miatt használja szeretettel a duguláselhárító szakember. Videó.

Magasnyomású vizes duguláselhárító mosóberendezéseink (WOMA).
“Drain Jetter”

WOMA

13 lóerős, Honda motorral és Interpump segítségével az előállított 200Bar és a 25 liter/perc vízhozam mellett a legmagasabb szennyeződést is eltávolítja.
Maximum 300mm csőátmérőig és megfelelő tisztító fej használata mellett, nincs az a makacs szennyeződés ami eltávolításra ne kerülne. Videó.

Gépeink
4.9 (97.5%) 24 szavazat
Call Now Button